Emma Bunton-t eljegyezte a párja

Két gyerek után végre feleség lesz a Spice Girl?

Az egykori népszerű lányzenekar Baby Spice-a, Emma Bunton másodjára is terhes - párja most látta elérkezettnek az időt, hogy gyűrűt húzzon az énekesnő ujjára.

2011.01.24 13:29ma.hu

Oltár elé áll az egykori legfiatalosabb, szöszi Spice Girl!

A ma is kislányos külsejű Emma Bunton 2007 óta édesanya, ekkor adott életet kisfiának, a hároméves Beau-nek, akinek édesapja Jade Jones, a Damage együttes korábbi frontembere.

A sztárpár néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy ismét szülők lesznek. Úgy tűnik, ez már elég ok volt arra, hogy immár hivatalosan is összekössék életüket.

Emma Bunton a Twitter közösségi oldalon jelentette be érezhető örömmel a nagy hírt: Jade eljegyezte őt, sőt egy képet is mellékelt, melyen gyűrűvel az ujján látható.

Az egykori Spice Girl mostanság a Dancing On Ice című, brit korcsolyás verseny egyik bírájaként is feltűnt.

2011 minden bizonnyal emlékezetes év lesz Emma számára, aki hamarosan világra hozza Jade Jones-szal közös, második gyermekét.

Bunton és szintén zenész kedvese egyébként már 11 éve alkot egy párt.

Victoria Beckham is újra anya lesz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.