Második gyerekét várja Emma Bunton

Örömhír: Újra terhes a Spice Girl!

Pár hónapja még csak ábrándozás volt, mostanra valósággá vált: Emma Bunton második gyermekét várja, és szörnyen izgatott emiatt!

2010.11.05 16:29ma.hu

A Twitteren jelentette be Emma Bunton, hogy igaz a pletykalapok suttogása: ismét babát vár!

Az egykori Spice Girls tagjának és férjének, Jade Jonesnak már van egy közös gyermeke, a három éves, Beau névre hallgató kisfiú, és Emma bevallása szerint már nagyon szeretett volna kistestvért.

Emma Bunton és Beau (Fotó: Babble)


Nem véletlen hát, ha az énekesnő a következőket írta nyilvános adatlapjára: „Rettentő izgatottak vagyunk a család bővülése miatt, most már bejelenthetjük a második gyermekünk érkezését, és azt, hogy végre Beau álma is valóra vált egy kistestvér után!

Emma Bunton a 90-es években vált ismertté a Spice Girls tagjaként, az öt lány közül ő kapta a „Baby Girl” becenevet, a csapat legfiatalabbjaként. Az ezredforduló és az együttes feloszlása után szólókarrierbe kezdett, majd 2007 elején férjhez ment Jade Joneshoz, ugyanazon év augusztusában pedig megszületett első fiuk.

Emmáról mostanában viszonylag keveset hallani, leginkább rádiós műsorvezetőként találkozhatnak vele a rajongók, valamint idén részt vett a „Sztárok a jégen” című showműsorban.

A Spice Girl, aki elégedett a dudáival

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.