Kristen Stewart Cameron Diazt is lekörözte

Az Alkonyat sztárja zsebelte be a legtöbb pénzt Hollywoodban

Kristen Stewart a legjobban fizetett színésznő Hollywoodban a Forbes pénzügyi magazin összesítése szerint; a második helyen Cameron Diaz áll.

Képekben Kristen Stewart képgaléria

2012.06.20 18:29MTI

A még mindig csak 22 éves Kristen Stewart 2011 májusa és 2012 májusa között összesen 34,5 millió dollárt keresett - írta a helyi idő szerint kedden közzétett listáján a Forbes. Az Alkonyat-saga hősnőjeként világhírűvé vált színésznő - épp a vámpírsorozat sikerének köszönhetően - legutóbbi két filmjéért már egyaránt 12,5 milliós gázsit kapott, valamint részesedést a bevételekből. Sikereit legutóbb a Hófehér és a vadász című mesefeldolgozással fokozta.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Stewart tavaly Julia Roberts mellett holtversenyben az ötödik helyen állt a kereseti listán. A legfrissebb összesítés szerint a hollywoodi filmipar második legjobban fizetett színésznője Cameron Diaz, aki a Rossz tanár, illetve a Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap című filmjeinek is köszönhetően 34 millió dollárral gazdagodott.

Diaz ezzel csaknem kilencmillió dollárral előzi meg a lista harmadik helyezettjét, Sandra Bullockot. Az Oscar-díjas filmcsillag még az elmúlt egy évben is A szív bajnokai című munkájából profitált, sikereit - és bevételeit - a Rém hangosan és irtó közel című drámával növelte.

Húszmillió dolláros keresettel negyedik helyen áll a legjobban fizetett színésznők listáján Angelina Jolie, az ötödik 18 millióval Charlize Theron. Kicsúszott az első ötből Julia Roberts, aki ezúttal 16 millió dolláros keresetet könyvelhetett el.

Még több hír a sztárokról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.