Tett valamit a "vámpír", hogy így alakult?

Fotók - Mi a baj? Kristen és Robert a karácsonyt se tölti együtt!

Nem tervezi együtt ünnepelni a karácsonyt az Alkonyat-filmek híres párosa - Kérdés, mennyire játszik szerepet ebben, hogy minap Robertet egy másik nővel látták...

Robert Pattinson és Sarah Roemer távozóban a La Poubelle Los Angelesi étteremből képgaléria

2011.12.07 15:55ma.hu - Fotó: inceptionwallpaper.com - celebuzz.co

Nem tölti együtt a karácsonyt Robert Pattinson és Kristen Stewart - adta hírül a ShowbizSpy külföldi bulvárlap.

Az Alkonyat-filmek népszerű színészpárosa, akik a filmvásznon és az életben is együtt vannak, úgy döntött, keveset látott családjukkal töltik az ünnepet.

Hosszabb ideje nem volt ugyanis erre idejük. Hazamennek karácsonyozni, Pattinson Londonba, Kristen pedig Los Angelesbe utazik a családjához.

"Nem akarnak együtt lenni karácsonykor. Szomorúak emiatt, de nagyon kötődnek a családjukhoz is, és szeretnék őket minőségi együtt töltött idővel megajándékozni az ünnepen. Együtt lesznek utána, úgy tervezik, hogy egy kis pihenésre Wight szigetére utaznak" - mondta a lapnak egy bennfentes.

Azt nem tudni, a külön töltött ünneplésnek valóban csak ez áll-e a hátterében, vagy valami nézeteltérés is.

Pletykák szerint ugyanis Robert, aki a minap a kelleténél egy kicsit több időt töltött Sarah Roemer színésznő társaságában, még egy bárban is a lánnyal együtt jelent meg Los Angelesben.

Hogy történt-e köztük valami, nem tudni, de annyi bizonyos, hogy Kristen nem nézhette jó szemmel a dolgot. Talán hamarosan kiderül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.