Elégedetlen magával a hatodik legszexisebb nő

Kristen Stewart: "Nem vagyok tüzes és szexi!"

Bár az egyik nemzetközi férfimagazin a hatodik helyre sorolta a világ legszexisebb nőiről készült szavazásban, az Alkonyat sztárja nem érzi magát szexisnek, sőt, még igazán vonzónak sem.

Kristen Stewart dögös szőke démon lett! képgaléria

2011.08.03 09:29ma.hu

Kristen Stewart gyűlöli, ha azt mondják róla, tüzes, ő ugyanis egyáltalán nem érzi magát vonzónak. Pedig annak csak van valami oka, ha az embert egy nemzetközi férfimagazin olvasói egyöntetűen a legszexisebb nők ranglistáján a 6. helyre sorolják! Ennek ellenére az Alkonyat gyönyörű sztárját kifejezetten feszélyezi, ha valaki a megjelenését és a külsejét dicséri, vagy csak céloz rá, hogy vonzó.

Fotó: Zimbio (A galériához KATT a képre!)

A 21 éves színésznő azt is elárulta, hogy ha kilép az utcára, mindig alaposan meggondolja, mit tesz vagy hova megy, mert tudja, hogy sztárként minden pillanatban a figyelem középpontjában van. "Pedig nagyon is visszahúzódó vagyok. Néha olyan vagyok, hogy óh, nem tudok most semmivel foglalkozni, nem látok senkit..." - magyarázta a Closer magazinnak.

Ezzel egyidőben viszont azt is elismerte, hogy ha ő lát meg valaki híres embert, ugyanúgy figyeli őt. "Tudom, hogy milyen vagyok, és ha egy színész van a közelemben, én is kíváncsi leszek. Ez az emberi természet, másokat megnézni, figyelni, és ebben mindenki egyforma. Úgyhogy egy ideje már határozottan tudatosabbá váltam" - vallotta be a színésznő.

Épp ezért a magánéletére is gondosan ügyel, csak annyit tudni, hogy sorozatbeli társával, Robert Pattinsonnal jár a való életben is, de a nyilvánosság előtt igyekeznek visszafogni magukat.

Még több hír Kristen Stewartról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.