Mi történt Kristen Stewart-tal?!

Meghökkentő stílusváltás: szőke lett az Alkonyat Bellája!

Alapos meglepetést szerzett a hatalmas népszerűségnek örvendő történet főhőse - Kristen Stewart, az Alkonyat-saga sztárja szőkén pózolt egy női magazinnak!

Kristen Stewart dögös szőke démon lett! képgaléria

2011.01.20 13:29ma.hu

Meglepő képsorozattal állt elő a Twighlight-saga népszerű hősnője!

Kristen Stewart, aki az Alkonyatban és a történet további részeiben is sötétbarna hajjal látható, a valóságban is ragaszkodott sötét tincseihez, és ráadásként a szemét is vastagon kihúzta fekete szemceruzával.

Még több fotó itt! - Szexin és szőkés tincsekkel

Most azonban úgy tűnik, megérett a stílusváltásra! Kristen szőkésbe hajló tincsekkel és nagyon szexi, a feketét élénk színekkel kombináló ruhákban pózolt a Vogue női magazinnak.

El kell ismerni: egyáltalán nem áll neki rosszul az új stílus, kifejezetten bájos - ezeken a felvételeken nyoma sincs a kissé megszeppent, gyanakvó tinilánynak.

Hogy állítólagos szerelme, a "fővámpír" Robert Pattinson mit szólt a képekhez, nagyon kíváncsiak lennénk - valószínűleg semmi rosszat, sőt, a képek olyan jók, bátran kiplakátolhatná vele a szobáját...

Robert Pattinson jól csókol - ez tény

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.