Kristen Stewartban felébredtek az anyai ösztönök

Terhes akar lenni az Alkonyat sztárja

Egy kisbabás jelenetet forgatott Kristen Stewart nemrég az Alkonyat egyik részeként, ahol az apát a való életben is párjaként feltűnő Robert Pattinson alakította. Az ifjú színésznő azóta terhes akar lenni.

Ellesett pillanatok: Robert Pattinson és Kristen Stewart pancsolás közben! képgaléria

2011.07.22 09:29ma.hu

Szoros kötődés alakult ki az általa játszott terhes nővel az Alkonyat legújabb részének forgatása közben - vallotta be Kristen Stewart. A fiatal színésznő Bella Swan szerepében életet adott egy kisbabának, akinek apja az életben is a párja, így aztán nem csoda, hogy Stewartban feléledtek az anyai ösztönök.

"Úgy éreztem, hogy nagyon szorosan kötődök a terhességhez. Úgy éreztem magam, mint a macska egy sarokban, hogy tényleg kikaparja a szemét bárkinek, csak megvédje a gyermekét!" - mondta.

Robert és Kristen (A galériához KATT a képre!)

Robert Pattinson is nagyon élvezte a babás jeleneteket, mert mint mondta, a vámpírkarakterek emberi oldalát is kihozta. "Nagyon szeretem a kisbabákat, szeretek játszani velük. Ebben a sorozatban ez különösen fontos, mert a legtöbbször szoborszerű alakokat játszunk, de itt volt ez a kisbaba, és ez mindent sokkal emberibbé tesz" - fogalmazott a színész.

"Ráadásul a babákkal egész más forgatni, nemcsak a saját dolgaidra kell figyelni. Nagyon sok mókás pillanat volt. Alapvetően improvizatívabb lettem." - tette hozzá.

Kristen pedig beismerte, hogy bár nagyon élvezte a felvételeket és megmozdult benne valami vágy, hogy anya lehessen, közben azért akadtak kínos pillanatok is, és sok mindennel meg kellett küzdeniük, miközben egy igazi gyerekkel forgattak. "Előfordult, hogy nem tudtam felvenni a gyereket" - nevetett zavartan.

Még több hír Kristen Stewartról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.