Divat a csipke és a masnis ruha

Képek - "Summer of '69" - avagy a rucik "íze" a régi!

Idén nyáron nem ciki, ha a hatvanas évek stílusában jelenünk meg - sőt, egyenesen elvárt! Egy könnyed, megkötött sárga blúz, combközépig érő rövidnadrág, és indulhat a buli.

Csinosan a hatvanas évek hangulatában! képgaléria

2012.06.04 11:40ma.hu

A fiatalok ugyan nem élhették át testközelből a hatvanas évek divatját, de felmenőik elmondása - no meg a fényképek - alapján emlékezhettek rá. Most viszont ki is próbálhatják!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

A 2012-es nyári trendek között megtaláljuk a hatvanas években oly népszerű modelleket, kissé megújítva - a fazon azonban a régi.

A világossárga blúzok, blézerek, felsők és nadrágok újra hódítanak, a legjobban fehér csipkés holmikkal mutatnak!

A csipkés póló, szoknya és rövidnadrág különösen nagy divat, de ma a magassarkúk mellett egy sárgán-fehéren világító szandál az igazán menő hozzájuk.

A harangszoknyában végződő ruhákon remekül mutat a szépen megkötött masnis öv.

Ne feledjük az élére vasalt, vékony nadrágokat, no és a barnás üvegű, kerek napszemüveget se a gomblyukakba tűzni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.