Előtérben a báj és a nőiesség

Képek - Romantikus kislányok bájos cicifixben

Érdemes lesz "levadászni" a legromantikusabb fürdőruhadarabokat, mert a bájos, nőies stílus nagy divat 2012 nyarán.

Divat - Fürdőruha-özön: a legromantikusabb darabok! képgaléria

2012.05.29 11:25ma.hu

Gyönyörű, lobogó hosszú haj, tarka, masnira kötött hajpánt és egy romantikus fürdőruha - tökéletes összeállítás 2012 nyarára.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: womensecret.com

Az idei bikini-kínálatban nagy népszerűségnek örvendenek nemcsak az egykor divatos minták - így a kockák, a csíkok és az apró pöttyök -, hanem a hatvanas-hetvenes, sőt nyolcvanas években kedvelt fazonok is.

Nem hiányozhat például a "nagymama-bugyi" szerű bikinialsó, de vigyázat, csak az csobbanjon ebben a vízbe, akinek valóban jól áll...!

A Women's Secret modelljei között újdonságként mutatkoznak be a nagy masnival oldalt megkötött, laza gumírozású fürdőruhaalsók.

Nagy előnyük, hogy kevésbé tapadnak a testre, ezért kényelmesebbek, de szexis mivoltuknak ez cseppet válik hátrányára.

Menő darab lesz a horgolt hatású, pánt nélküli melltartó is, amelyhez akár egy hasonló anyagból készült szoknya is hordható. Kellemes szemezgetést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.