Ahány idom, annyi fürdőruhafazon

Képek - Fodros fenékkel is nyeregbe lehet pattanni!

Valószínűleg nem túlzás azt állítani, hogy a bőség zavarával küzdhetnek majd a hölgyek 2012 nyarán, legalábbis a bikinik terén...

Divat - Menő fürdőruhák: ahány idom, annyi fazon? képgaléria

2012.05.15 11:40ma.hu

Alapos fejtörést okozhat a bőség zavara a hölgyeknek, akik a közelgő szezonra fürdőruhát szeretnének beszerezni. Idén ugyanis aligha lehetne egyetlen darabra is azt mondani, hogy a "legdivatosabb" - jóformán ahány nő, annyi fazon lesz menő a strandon.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: goldenpointonline.com

Ez igen előnyös, hiszen nem rendelkezünk azonos formákkal és idomokkal: egy nagy keblekkel megáldott hölgynek nem feltétlenül állnak jól a kisebb mellekre tervezett bikinifelső-, melltartó fazonok.

Így például a pánt nélküli változatok sem éppen a legjavasoltabbak számukra. Válogatni azonban szerencsére számos fajtából lehet!

A laza és megkötős, a nyakba köthető melltartós, a háromszög alakú, a sima, az egyenes vonalvezetésű, a merevítős fazonokból is rengeteg áll rendelkezésre.

Újra divatosak a rojtok, a fodrok is a fürdőruhán, a színeket és mintákat illetően pedig tulajdonképpen kimeríthetetlen az ötletek tárháza.

Tekintsük meg a szemet gyönyörködtető modelleket - akkora a választék, hogy aligha akad, aki nem talál az alakjára tökéletesen illeszkedőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.