A legcsinosabb fürdőruhák, bikinik 2012-ben

Szexi képek - Kerek popóra ez való!

Változatos nyár elé nézünk, már ami a bikiniket illeti! A "követelmény" idén: minél színesebb, minél mintásabb! De a pánt nélküli változatokért is lehet kapkodni!

Divat - Nézze meg a legdivatosabb 2012-es bikiniket! képgaléria

2012.04.27 11:45ma.hu

Aki szereti a színes bikinit, a tarka fürdőruhát, nagy örömét leli majd az idei kedvencek felkutatásában és kiválasztásában.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: H&M

A 2012-es nyári trendek csupa szín- és mintagazdag modellt kínálnak, amelyeknek már ránézésre sem lehet ellenállni!

A fazonok terén széles a választék: a push-up melltartók, háromszög alakú melltartók és a pánt nélküli fazonok is menők, utóbbi még egy nyáresti, vízparti bulira is ajánlott, egy szexis szoknyával.

Ugyanúgy divat a franciabugyis, az oldalt megkötős, a sima fazonú bikini, ahogyan szinte minden nyáron.

A merészség azonban nemcsak a tarkaságra vonatkozik.

A fürdőruhák különös részletekkel bővülnek - ilyen például a nyakba kötős, hálós modell -, amelyek figyelemfelhívó újdonságként mutatnak a dögös bikiniken.

Ha pedig egyszínű mellett döntenénk, 2012-ben nagyon divatosak a fényes rózsaszín, zöld, fehér darabok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.