Lesz mit skubizni a strandon

Képek - Ajjajaj! De keresztülnéznénk ezeken a bikiniken

Ha létezne kirívóan szexis fürdőruhák versenye, az alábbi modellek bizonyosan megnyernék a megmérettetést...

Divat - Sokat mutató, szexis bikinik képgaléria

2012.05.23 11:25ma.hu

Nemcsak nagyon változatosak, de az átlagosnál sokkal többet mutató, rafinált modellekkel is készül egy-két fehérnemű- és fürdőruhacég 2012 nyarára.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: beachbunnyswimwear.com

A Beach Bunny kínálatából alighanem győzedelmeskedne minden darab, ha sor kerülne a leginkább kihívó, dögös bikinik versenyére!

Nem kutya a kebleket különösen előnyös formába hozó push-up melltartós fazon, de külön figyelmet érdemelnek azok a modellek is, amelyek bár úszódresszre emlékeztetnek, mégsem azok.

Szemet gyönyörködtetően csillognak az aranyszínű díszítések, két oldalt gyönyörűen kilátszik a test, alig marad rejtve valami a kíváncsi férfiszemek elől.

Közben az embernek az az érzése, hogy azt a könnyed, középen végigfutó, áttetsző kiegészítést mindjárt elfújja a szél...

És akkor a falatnyi bikinialsókról még nem is szóltunk - ahogyan a háromszög fazonú melltartókról sem, amelyek aztán alaposa betekintést engednek, különösen, ha nem szégyellős a hölgy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.