Szexi és sokat mutat - no meg könnyen csúszik...

Képek - Sok is lesz a lerepülős bikinifelsőkből!

Bár a fazonok általában hasonlóak, egy kis újdonságot, rafinériát mindig lehet vinni a fürdőruhákba - az idei választék is bizonyíték erre.

Divat - Dögös, merész, gyönyörű: 2012 legszexisebb fürdőruhái képgaléria

2012.05.10 11:25ma.hu

Nem kis fejtörést okoz a hölgyeknek nyár közeledtével a fürdőruhaválasztás - egy-két új modellt általában érdemes beszerezni a szezon kezdetén, hogy a jól beváltak mellett csinos, divatos darabokkal is kényeztessük magunkat, no meg a férfiszemeket.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: calzedonia.com

A 2012-es fürdőruha-kollekciók is bőségesen tartogatnak számunkra gyönyörű, szexis modelleket. Csak legyen időnk végigböngészni az üzleteket.

Akik egyenletesen szeretnének barnulni, azoknak a "leheletnyi" modellek ajánlottak, melyek a lehető legkevesebbet takarják a testből - érdemes azonban hozzátenni, hogy nemcsak ezek a fazonok a dögösek!

A kevesebbet mutató, zárt fürdődresszek is igen szexisen mutatnak, különösen az olyan rafinált részletekkel, mint a félvállas megoldás, vagy a pánt nélküli változatok, amelyek előnyösen hangsúlyozzák a domborulatokat.

Csak arra vigyázzunk, hogy ne viháncoljunk túlságosan ezekben a szemet gyönyörködtető modellekben, sőt, a fejes ugrás is megfontolandó...

...ugyanis még azok a melltartók is könnyen lerepülhetnek a vízben, amelyekről úgy tűnik, hogy a legbiztosabban tartanak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.