Zebracsíkos, párducmintás, kígyóbőr cuccok

Képek - Így vadulnak be a nők idén nyáron!

Vigyázat, az állatos minták idén is nagy népszerűségnek örvendenek, a legszelídebb hölgyek is bármikor bevadulhatnak!

Divat - Állati! Menő a zebracsíkos, a párducmintás képgaléria

2012.05.30 15:45ma.hu

A "legvadabb álmok" 2012 nyarán valóra válnak, már ami az öltözködést illeti - valamennyi divatos állatminta terítékre kerül!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: hm.com

A kígyóbőr szandál alap, a zebracsíkos rövidnadrág, tunika, póló és kezeslábas azonban a meglepetés erejével tarol majd a nyári hőségben.

Nem feledkezhetünk meg a párducmintás holmikról sem: akad belőlük választék bőven.

Szinte valamennyi vadon élő állat megihlette a tervezőket, az állatmintás ruhákhoz pedig szerencsére remekül párosítható a fekete, az aranyszín, és önmagukban is remekül mutatnak. Ezüstös és aranyozott bizsukkal ajánlott a viseletük!

A fekete alapon színes, apró állatfigurák rendkívül mutatósak topként. Aki az állatminták sokaságát túlzásnak tartja, olyan felsőt is viselhet, amelyen csak egy párducfej látható.

Nem maradhat ki idén nyáron strandtáskánkból a zebracsíkos papucs sem. Az állatmintás holmikhoz illő táska és napszemüveg pedig csak hab a tortán! Kellemes vadulást!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.