Nőies szandálok és telitalpú modellek között

Képek - Férfias cipők magas talpakon

Fatalpú, magasított modellek, alacsony, szellős szandálok és lapos, nőies fazonok közül is válogathatnak a hölgyek a 2012-es nyári cipőkínálatban.

Divat - Menő cipők a 2012-es nyári szezonra! képgaléria

2012.05.18 11:25ma.hu

Jól járnak idén nyáron azok a hölgyek, akik biztosabb lábakon szeretnek járni! A 2012-es nyári kollekcióban nagy népszerűségnek örvendenek a magasított, telitalpú modellek - bár a fazonok most kissé férfiasabbak.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Tory Burch

A hölgyek bőven találhatnak a legmenőbb szandálok és telitalpú modellek között nőies, alacsony sarkú, nyitott és jól szellőző szandálokat, de akik szeretik a sportosabb, magas fazonokat, most bátran viselhetik őket.

A stabil, elöl a kissé nosztalgikus rojtos megoldással készülő cipők az hűvösebb tavaszi/nyári napokra is kényelmes alternatívát kínálnak.

A csinos fatalpak az ujj közé érő papucsoknál és szandáloknál is divatosak, de aki a lapos modelleket szereti, annak sem kell elkeserednie - a nőies, már-már kislányos, bokapántos és a lábat minden irányból megfelelően tartó fazonokból is lesz választék.

A fonott és a parafa-betétek egyébként a szokványos magassarkúkon is megjelenik - a 2012-ben oly divatos masnis megoldások mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.