Ideális szín a nyári melegben

Képek - Burkolózz bátran fehérbe!

A fehéret se feledjük a nyárban - bár az élénk színek nagyon divatosak idén, fehérrel a meleg időben mindig jól járunk!

Képek - Ideális választás a fehér ruha nyárra képgaléria

2012.05.17 11:25ma.hu
Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

Ha van szín, amit mindig könnyedén bevethetünk a füllesztő időben, az a fehér - ha akarjuk, elegáns, ha akarjuk, sportos, szinte mindenhez illik, és nem szívja a napfényt.

Ideális, akár zártabb blúzról, akár spagettipántos topról van szó.

Ami pedig a lábat illeti, szoknyában és nadrágban is tökéletes választás a fehér, viselhetjük bátran, hiszen nyáron kevésbé van esélyünk arra, hogy összepiszkoljuk a vakítóan világos ruhánkat.

Egy szellős, fehér szoknya kiváló választás az irodába és egy nyáresti sétára is, de akiknek szigorúbb öltözetet kell hordaniuk, azoknak sincs okuk panaszra ezzel az univerzális, uniszex színnel.

A fehér tisztaságot sugall, ezért számos élethelyzetben tökéletes, habár egy randira valószínűleg inkább valamilyen élénkebb színt ajánlanánk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.