Tarka és trendi: az esőerdők ihlették

Képek - Indulhat a vadászat: dzsungel hangulatban!

Jön az igazi dzsungelhangulat! Idén nyáron az esőerdők inspirálta viselet is nagy népszerűségnek örvend. Ideje felkészülni!

Divat - Indul a vadászat: jön a dzsungelhangulat! képgaléria

2012.06.01 11:45ma.hu

A dzsungel-hangulatú holmik nagy előnye, hogy tarkaságuknak és élénk színviláguknak köszönhetően egyszerűen feldobják öltözködésünket - elég hozzá egyetlen ruhadarab is.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

Egy zöld, kék, világospiros és fehér mintás póló, vagy egy fehér felső, amelyet kétoldalt rikító színű tarkaság díszít.

Hozzá egy elbűvölő mosoly, és máris indulhat a vadászat!

Az esőerdők növényzete és állatai ihlették ezeket a csinos és jó hangulatú ruhákat, amelyek egy színben harmonizáló, de egyszerű farmernadrággal, színes forrónacival vagy szoknyával is hordhatók.

Nem kell sokáig keresgélnünk a szekrényben az ideális összeállítást.

Még kiegészítő sem igen kell hozzájuk, üdítő tarkaságuk ugyanis önmagában is figyelemfelkeltő.

Vegyük és viseljük póló, tunika, top, ruha vagy kezeslábas formájában, a hatás lehengerlő! A vérpezsdítő színkavalkád egyébként is ideális a meleg nyárra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.