Menők a blúzos kombinációk

Képek - Ingben, (rövid)gatyában!

Meglepő párosítások, nőies megoldások divatosak idén nyáron - újjáéledt az ingek divatja, amelyek szoknyával és rövid nadrággal is bátran hordhatók.

Ingben, rövidnadrágban: nyerők a blúzos kombinációk képgaléria

2012.05.31 11:27ma.hu

Mi kell egy kellemes nyári naphoz? Mivel az idő még nem a legforróbb, a blúzok, a nőies ingek a legmegfelelőbb öltözetet szolgáltatják a kissé még hűvös nyárban.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Pull&Bear

Amint a Pull&Bear kollekciójában is látható, ma egy rövidnadrág nyugodtan viselhető vasalt blúzzal - mintha egy kis keveredés lenne a múltban és a jelenben...

A tarka, méretes virágmintás, pasztell farmerhez jöhet a fehér, rojtokkal díszített ing, ahogyan a farmering betűrve is divatos egy laza, virágos forrónacival.

A koptatott farmer és a hímzett virágos blúz - amely szexisen betekintést enged az érzéki bőrre - , szintén telitalálat, sőt, a rojtok és a horgolt virágok párosítása is nyerő.

Az pedig már nem újdonság, hogy egy tarka virágos alsóval bátran hordhatjuk a kedvenc csíkos pólónkat.

Ne feledjük a sikkes derékövet sem...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.