Nagy divat a virágmintás nadrág, rövidben is

Képek - Virágos "virgácsokon" a nyáron!

A virágok szezonjából nem hiányozhatnak a virágos kedvű hölgyek sem, különösen, ha jó hangulatukat még az öltözetük is tükrözi...

Divat - Virágba borul a hölgyek alsó fele! képgaléria

2012.05.02 11:25ma.hu

A kellemes, meleg, nyári időszakban nemcsak az élénk színű holmik kerülnek elő, hanem a vidám minták is.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: shopbop.com

A hölgyek valósággal kivirágoznak, és legjobb, ha ez az öltözetükön is meglátszik!

Üdítő újdonságnak számítanak a tarka nadrágok virágmintákkal, amelyek a színben harmonizáló bármilyen toppal, pólóval, blúzzal remekül mutatnak.

2012 nyarán divatos szín a zöld minden árnyalata és a kék is, tehát a fehér virágokkal teli, kék vagy zöld répanadrág, leggings és a fehér alapon fekete, kék vagy narancs cikornyás virágmintákkal díszített variációk is nagyon menők!

A piros szintén remek választás, fehér virágokkal - hozzá pedig a nyári napon fehéren vakító felsővel.

A nadrágok rövid változatairól szintén elmondható, hogy hódít ez a minta - tehát ha trendik szeretnénk lenni a nyári hőségben, akkor sem kell lemondanunk a kedvenc nacinkról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.