A legcsinibb, legerotikusabb fehérneműk a nyárra!

Szexi képek - Amikből már majdnem kibuggyan a cici...

A fehérnemű kollekciók, bár gyakran hasonlónak tűnnek, azért mindig tartogatnak valami kis rafinériát - nem hiányozhat ez az új tavaszi/nyári trendekből sem...

Dögös fehérneműk: amikből már majdnem kibuggyan a cici... képgaléria

2012.04.19 11:35ma.hu

Mi sem csábítóbb egy férfi számára, mint a leheletfinom fehérnemű egy gyönyörű női mellen és popsin?

A szexi képekért KATT ide! - Fotó: La Perla

A tavaszi és nyári modelleknek különösen vékonynak kell lenniük, hiszen ezt a hőmérséklet is indokolja. A La Perla 2012 tavaszi/nyári kollekciója a csodálatos eleganciát és a döglesztő erotikát ötvözi.

A fehérneműk és a fürdőruhák merészek, gyönyörűek, és különös megoldásokkal vannak ellátva, mely miatt cseppet sem mondhatók szokványosnak.

A leheletvékony anyagok úgy simulnak a kerek keblekre, mintha csak rájuk öntötték volna őket. Verhetetlenek - és mindig divatosak - a bézs és a fekete árnyalatok, ám a rózsaszín virágos, áttetsző fehérneműket is bátran viselhetjük!

Külön érdekesség a melleket csak nagyon lazán tartó, csipkés rózsaszín melltartó, a csábítás elengedhetetlen kelléke...

Már látványra is izgató, elképzelni pedig, milyen gyorsan lehámozható a hölgyekről, több mint lázbahozó.

A franciabugyik rajongóinak sem kell a kínálat hiányától tartaniuk. A csipkés, áttetsző anyagok kiválóan kompenzálják, hogy az alsónadrág kissé méretesebb. Indulhat a bugyivadászat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.