Trendi, neon színű, vidám nyári kiegészítők

Képek - Övet a strandra, és ne mentőt...!

A kissé borús tavaszban még ugyan nem jut eszünkbe a forró nyár, de a divattervezők mindig jó előre készülnek: lássuk a strand legtrendibb kellékeit!

Divat - Vidám, neon színű övek, táskák 2012 nyarára! képgaléria

2012.04.17 11:45ma.hu

A divat világa mindig pár lépéssel az évszak előtt jár, így aztán előre lehet tudni, mi lesz a menő a következő szezonban.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Meredith Wendell

2012 nyarára jó néhány meglepő és trendi újdonsággal szolgálnak - a strandra is.

A nyári árnyalatok közül nem hiányozhatnak a vidám, élénk, sőt, a rikító színek sem. Ennek tudatában készültek el például Meredith Wendell nyári kiegészítői is.

A vidám, méretes, neon színben tündöklő strandtáskák magas fényű, vízhatlan lakk anyagból készültek, szinte kötelezőek lesznek a vízparton.

Vannak "retikül" változataik is, hosszú szíjon, amelyet csak akkor kell magunkkal vinnünk, ha elszaladunk a büféhez.

Első látásra talán meghökkentő darabok is divatosak lesznek: az ugyancsak rikító színben fellelhető övek, amelyeket fürdőruhához, bikinihez lehet viselni.

A neon színű kiegészítők garantáltan feldobják megszokott vízparti viseletünket, ráadásul némi eleganciát vegyítenek a sportos, fürdőrucis megjelenésbe.

Egy esti bulihoz pedig szintén tökéletesek, csak kapjunk fel alulra egy kis szoknyát is...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.