Trendi szoknyák 2012-ben: röviden és hosszan

Képek - A kérdés csak az, mennyit mutatsz a lábadból?

Bár sokan inkább a nadrágra esküsznek, a tavasz és a nyár legpraktikusabb női ruhadarabja a szoknya - szerencsére számos fazon létezik, így aki szereti, bátran válogathat a legtrendibb darabokból.

Divat - Röviden és hosszan is ellenállhatatlan a szoknya! képgaléria

2012.04.18 11:40ma.hu

Hol van már az az idő, amikor csak a hosszú szoknyák voltak megengedhetőek? Manapság nemcsak a hosszak-, a fazonok sokasága is rendelkezésünkre áll, azok a hölgyek tehát, akik kedvelik a szoknya viseletét, számos lehetőség közül választhatnak.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: shop.mango.com

2012 tavaszán és nyarán is sokszínű a kínálat, a különbség annyi, hogy tavasszal inkább a melegebb anyagok ajánlottak, amelyekkel még egy hirtelen jött hűvös, esős napon sem leszünk bajban.

Ahogy melegedik az idő, úgy válthatunk könnyedebb textíliákra és úgy rövidülhetnek a szoknyák is.

A fazonok tekintetében a szezon legcsinosabb modelljei a minik, amelyek egyszínben, sportos formában, bájos, patchwork- vagy nyomott mákmintás változatban vagy tele színes virágokkal is divatosak.

A lenge anyagból készült hosszabb szoknyák is abszolút csinosak, a formás lábak megmutatásához ideális választás lehet a laza, szegéllyel ellátott, elöl kissé megemelkedő modell, amely térdig ér, mégis kissé többet mutat.

Divatos a ceruzaszoknya is, habár a nagy melegben kevésbé előnyös. A lábszárig érő változatokhoz javasolható, hogy valamilyen szellős, könnyed anyagból legyenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.