Színek, minták kavalkádja dögös ruhákon

Képek - Ha azt akarod, hogy biztos észrevegyenek...

Extra nőiesség és bohókás sikk egyben? Abszolút lehetséges, ráadásul a szín- és mintagazdag ruhák tökéletesen figyelemfelkeltőek. Pillantsunk bele a 2012-es tavaszi/nyári kollekciókba.

Divat - Mintás, színes, dögös rucik: ha feltűnő akarsz lenni! képgaléria

2012.04.20 11:25ma.hu

A kissé zártabb ruhák viselését addig érdemes kihasználni, amíg be nem köszönt a "vetkőzős" meleg időjárás!

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Tory Burch

Könnyed kis kosztümök szoknyával, fodros szoknyás, laza blúz, csinos, alakra simuló tavaszi ruha. Nőiesség és elegancia, vidám sikk keveredése jellemzi Tory Burch 2012-es kollekcióját, melyet a tavaszi és nyári időszakra szán.

A szín- és mintagazdag anyagok meglehetősen üdítő hatásúak a hűvösebb idő monoton öltözeteivel szemben, hát még ha a minták keverve is vannak...

Mindegy, hogy a piros az alapszín, amely feketével és fehérrel bőségesen keveredik, vagy sárga, amely a fehérrel és a bézzsel is kiválóan variálható.

A színgazdag blúzok, felsők és szoknyák - pöttyös alsóval és csíkos felsővel - nagyon divatosak. A sima ruhákról sem hiányozhatnak a kockák, pöttyök, csíkok.

Kiválóan megy hozzájuk egy szintén mintás magassarkú, de egy kéttónusú félcipő is - amely persze illeszkedik színben a ruha valamelyik árnyalatához. Lehet kísérletezni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.