Jönnek a legdivatosabb nyári nadrágok

Képek - A törököt vagy a kivillanó combot választanád?

Érkezik a nyár, és vele az egyre rövidebb nadrágok, szellősebb alsók - a hölgyek nagy része szavaz a meleg évszakban is a nadrágra, lássuk, milyen fazonok közül választhatnak.

Divat - Menő, szellős nadrágok 2012 nyarára! képgaléria

2012.05.07 11:25ma.hu

A nők jó része nyáron is szívesebben bújik kényelmes, szellős nadrágba vagy rövidnadrágba - amelyben akkor sem jön zavarba, ha esetleg törökülésben kell leülnie egy füves réten az esti program keretében.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: promod.eu

A nyári nadrágok között találunk szép számmal csinos, nőies, könnyed anyagból készült darabokat. A forrónaciknak és a kivillanó comboknak pedig nemcsak a nők örülnek...

A 2012-es trendek között van bőven választék a nadrágot kedvelő hölgyek számára.

A rövidnadrágok elnyűhetetlennek számítanak, a megunhatatlan farmer mellett azonban a fehér és a pink, szürke, narancs színek is divatosak idén.

A túlzottan rövid fazon mellett elérhetőek a némileg hosszabb és ezáltal többféle alkalomra viselhető rövidnadrágok is.

A nyári nacik a legváltozatosabb hosszakkal hódítanak: érhetnek térdig, lábszárig, de nagyon menő a bő, törökös fazon is, különösen világos és narancs színben.

Divatos még a kezeslábas, aki kedveli ezt az egyszerű, mégis kellemes és újszerű viseletet, 2012 nyarán hordja bátran!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.