Ki mer ilyen nyálcsorgató ékszerekkel vonulni?

Meghökkentő képek - Ami még a fülben is nagyon gusztusos...!

Finom? Nem, ez egyenesen nyálcsorgató! Aki ilyen bizsukat visel, ne csodálkozzon, ha étvágygerjesztővé válik.

Trendek - Fülbe, nyakba, ujjra: micsoda étvágygerjesztő ékszerek! képgaléria

2012.05.30 11:35ma.hu

Láthattunk már ételekről mintázott cipőket és bizsukat, egy-egy újabb ötlet láttán azonban még mindig tátva marad a szánk.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: etsy.com/shop/shayaaron

A Tel-Avivi művész, Shay Aaron kollekciója aztán igazán étvágygerjesztő! Sőt, a leggusztusosabb süteményekre emlékeztet, amit valaha láttunk.

Nehéz nekik ellenállni, annyi bizonyos. Legszívesebben majszolnánk belőlük, ehelyett azonban a fülünkbe akaszthatjuk őket vagy ujjunkon viselhetjük.

A tehetséges művész nemcsak fülbevalókat, medálokat, gyűrűket, karpereceket is készít az ennivaló édességekből, annyira megihlették a különféle ízléses sütemények.

Mielőtt "rászokott" a mini étel-bizsukra, Shay Aaron rengeteg Fimo gyöngyös ékszert készített a népszerű Millefiori technikával.

Saját bevallása szerint sosem tanulta az ékszerkészítést, maga érzett rá az "ízére", mégpedig két lánytestvére mellett cseperedve. Tudja, mi kell a nőknek - mondta.

Mára kollekciója babaház-miniatúrákat, csodálatos minisüteményeket, de zöldségeket és kész szendvicseket is tartalmaz.

Ha valaki arra vágyik, egy-egy félbevágott káposztát is viselhet a fülében. Nála megtalálható a karfiolos medál és a fokhagyma fülbevaló is. Nem szenvednek hiányt a gomba-rajongók és hotdog-imádók sem...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.