Házasságot kötött Priscilla Channel

Mark Zuckerberg Facebook-állapota megváltozott

Mark Zuckerberg megváltoztatta családi állapotát a Facebookon szombaton: házasságot kötött barátnőjével, Priscilla Channel.

2012.05.20 16:30MTI

A Facebook-alapító és 27 éves menyasszonya szűkkörű ceremónián kötötték össze életüket hivatalosan Palo Altó-i otthonukban - egy meglehetősen mozgalmas hét után, mivel a közösségi oldal részvényeit éppen pénteken vezették tőzsdére. A papírok bevezetését soha nem látott izgalommal várta a Wall Street. Ugyanezen a héten ünnepelte a vőlegény 28. születésnapját, Chan pedig lediplomázott a San Franciscó-i Kaliforniai Egyetem orvostudományi karán.
   
A pár még a Harvardon ismerkedett össze, és már több mint kilenc éve tartoznak össze.
   
A Facebook szóvivője a gyűrűről azt mondta, hogy az "egy egyszerű rubin", amelyet Zuckerberg maga tervezett.
   
A meglepetés-szertartáson száznál is kevesebben vettek részt, a meghívottak mindannyian abban a hiszemben érkeztek, hogy "csak" Chan záróvizsgáját fogják ünnepelni.
   
A Facebook tőzsdei bevezetése után is Zuckerberg maradt a cég többségi tulajdonosa 503,6 millió részvénnyel, ezzel a szavazatok 56 százalékát birtokolja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.