Mérgező porról beszélt a diszkókirálynő

Donna Summert valójában szeptember 11. ölte meg?

Csütörtökön örökre eltávozott az élők közül a Diszkó Királynője, Donna Summer, halálát egyértelműen a mellrák okozta. Az énekesnő azonban tudni vélte, hogy azt a rákot mi okozta.

2012.05.18 18:29ma.hu

Le akarta győzni a betegséget és befejezni utolsó albumát, de egyiket sem teljesíthette már be Donna Summer: a mellrák végül legyőzte a diszkókirálynőt, aki nemzedékeket perdített táncra az utóbbi évtizedekben. Világszerte rajongók milliói gyászolják a több mint 70 slágerlistás dal előadóját, aki többek közt olyan számokkal írta be nevét a zenevilág történelemkönyvébe, mint az I feel love, a Hot stuff vagy a Love to love you Baby.

Noha a rák nem válogat és sokszor nincs ésszerű magyarázat, hogy kit miért támad meg, az ötszörös Grammy-díjas énekesnő meg volt győződve róla, hogy ő tudja, mikor kerítette hatalmába a gyilkos kór. A közeli ismerősei a halálhírét hallva arról beszéltek a sajtónak, hogy Donna szerint a rákkeltő anyagok 2001. szeptember 11-én kerültek be a szervezetébe, akkor, amikor New Yorkban összedőlt és kerozinnal kevert porral árasztotta el a várost a Világkereskedelmi Központ két ikertornya.

Hogy igaza volt-e vagy sem, talán sosem derül ki, egy biztos csak: a világ ismét egy óriási formátumú előadóval lett szegényebb.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.