Varázsoljunk hívogató dekorációt a partihoz

Képek - A kerti partyhoz nem elég a kert!

A kellemes idő már lehetővé teszi, hogy kerti party-t szervezzünk - lassan pedig már csak a kertben hűsölve lehet majd bírni a meleget. Sok kis aprósággal meglepően feldobhatjuk a vendégasztalt!

Otthon - Készítsünk mutatós dekorációt a kerti partyhoz! képgaléria

2012.04.18 15:55ma.hu

Minél közelebb a nyár, annál szívesebben szervezzük a családi és baráti összejöveteleket a zöldbe. Akinek van kertje, vagy nagyobb terasza, bátran ültesse ki a vendégeket a szabadba.

Ötletekért KATT a képre! - Fotó: allyou.com

Igen ám, de lehet egy kis hiányérzetünk - különösen, ha ünneplésről van szó -, ha nem vetünk be valami kis pluszt a kerti party előkészületeibe, a vendégasztal készítésekor.

Nem kell túl sok dolog, de annál mégis több legyen, hogy kipakoljuk a székeket és megterítjük az asztalt.

Mindig bedobható a sok, kicsi hangulatgyertya. Az evőeszközöket bújtathatjuk csinos textilszalvétába.

Emellett azonban a tavaszi, nyári időszakban bőven van lehetőség friss, virágos dekorációk készítésére. Éljünk vele: minden teríték mellé kerülhet egy apró csokor, díszes üvegben, vagy sima kis vázában.

A váza lehet rendhagyó is, ha az egyszerű üveget például néhány citromkarikával "béleljük"...

Az asztalt körülvevő zöld növények pedig ideális helyet szolgáltatnak arra, hogy papírból készült dekorációt - hajtogatott díszeket vagy akár lampionokat - rájuk aggassunk.

Csak győzzük besöpörni az elismerő szavakat. Ötletekért kattintsunk a galériára!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.