Egy élmény Tommy Craig szobraiba botlani

Képek - Láncfűrésszel rendez tárlatot a természetben egy férfi

Szemet gyönyörködtető alkotásokkal tarkítja a természetet egy művész - Tommy Craggs-nek az alkotáshoz csak egy láncfűrészre van szüksége...

Hihetetlen faszobrok kerülnek ki Tommy Craig keze alól! képgaléria

2012.02.29 15:55ma.hu

Tommy Craggs angol művész a fák Vincent van Goghja. Egy láncfűrész minden segítsége - ezzel alkot, méghozzá olyan fákat, melyekről azt hinnénk, a következő pillanatban életre kelnek.

KATT ide a csodás képekért!

A természetbe, a pusztára készíti őket, hogy bárki beléjük botolhasson és megcsodálhassa azokat.

Meglehetősen fura élmény mindenesetre sétálni a természetben egy kellemes délutánon, és egyszercsak összeakadni egy fával, amelynek nemcsak kalapja, de szakálla is van...

A faszobrász Craggs kiléte a közelmúltig nem is volt ismert. Korábban Yorkshire Banksy-ként emlegették, mivel a szobrai elsősorban Észak-Angliában találhatók.

Az eredeti Banksy-hez hasonlóan ő is titokban gyártotta szebbnél-szebb alkotásait szokatlan helyszínekre.

A kreatív faszobrok mindenesetre remekül illettek volna a Gyűrűk ura című, nagysikerű film-sorozat forgatására...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.