Bohókás sikk: aki laza, így öltözik

Képek - Ilyen a "szabad ember-divat"

Egykor a hippik testesítették meg a szabados életérzést - ma azonban hasonlót közvetítenek a bohókás ruhák, amelyek egyik stílusba sem igazán sorolhatók.

Divat - Bohókás, sikkes és bájos viselet 2012 tavaszán képgaléria

2012.03.05 11:33ma.hu

Ha valaki szereti a különleges, nem átlagos, a kicsit lenge, bohókás, mégis elegáns és bájos ruhadarabokat, 2012 tavasza igazán lehetőséget ad az ilyen holmik viseletére.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Free People

A szabályoktól mentes, megszokottól eltérő stílusú ruhákban élen jár a Free People, szó szerint "szabad emberek" márka.

Nőies, bohókás, első látásra össze nem illő színekkel és anyagokkal hódít, és egy kicsit a múltba visz vissza.

Jöhet a rojtos rövidnadrág, a kalap, a hatalmas virágdísz a hajban, tarisznyával, sárga nadrággal és túlzottan tarka inggel - a virágos felsők és alsók minden mennyiségben.

Kivágott, rövid, kötött top a csíkos nadrághoz. De még a kockás ing és a halványrózsaszín, pöttyös szoknya sem túlzás.

Emlékszünk még a középen végig gombolható, fehér hosszú szoknyákra? Nos, a bohókás sikk nevében ezt is viselhetjük. Kalandra fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.