Az utolsó pillanatban vonták vissza a tételt

Törölve: mégsem árverezik Diana leveleit

Diana hercegnő mostohaanyjának írt két levelét bocsátottak volna árverésre, ám a család kérésére visszavonták azokat az aukció előtt.

2012.02.14 18:29MTI

Az 1980 decemberében és 1981 januárjában kelt levelek Northamptonshire-ben kerültek volna kalapács alá. Diana hercegnő mostohaanyja, Raine Spencer grófnő kérésére azonban visszavonták a leveleket, amelyeket a család személyzetének egy korábbi tagja kínált eladásra.

A levelekben Diana többek között arról ír, hogyan telt a karácsony a királyi família sandrighami rezidenciáján. Megemlít egy titokzatos nőt is, de nem nevezi nevén. A brit média spekulációi szerint lehetséges, hogy ő Károly herceg jelenlegi felesége, Camilla, akibe a trónörökös már akkor szerelmes volt.

Diana ezekkel a szavakkal zárja levelét: "Köszönöm a támogatásodat és a tanácsaidat. Remélem, egyszer majd jót nevetünk az egészen."

Diana és Károly herceg 1981 júliusában házasodtak össze, majd 1996-ban váltak el. Diana 1997-ben hunyt el autóbalesetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.