Naomi Watts kapta meg a főszerepet

Oscar-esélyes színésznő alakítja Diana hercegnőt a vásznon

Óriási megtiszteltetésnek tartja az Oscar-díjra jelölt Naomi Watts, hogy ő játszhatja el a Diana hercegnőről szóló film címszerepét.

2012.02.10 09:29ma.hu

Hamarosan elkezdik forgatni a Diana hercegnő életéről és szerelmeiről szóló filmet, a német Oliver Hirschbiegel a címszerepre az Oscar-esélyes Naomi Watts színésznőt kérte fel. A Caught in Flight című alkotásban az 1997-ben tragikus párizsi autóbalesetben elhunyt hercegnőt a rendező eredeti szándékai szerint Jessica Chastain játszotta volna el, de végül nem sikerült vele megegyeznie, így esett a választás Wattsra.

A filmben szó esik nemcsak Diana utolsó szerelméről, Dodi al-Fayedről, aki ugyancsak életét vesztette a balesetben, hanem arról a Hasnat Khan szívsebészről is, akivel ezt megelőzően volt rövid viszonya az akkor már elvált trónörökös-feleségnek.

"Nagy megtiszteltetés eljátszani ezt a szerepet. Dianát mindenhol szerették a világon, örülök, hogy én testesíthetem meg a filmvásznon" - kommentálta a hírt a neves színésznő. Oliver Hirschbiegel korábban A bukás - Hitler utolsó napjai című film rendezőjeként vált ismertté.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.