Féltékeny a fiatalokra a trónörökös

Diana hercegnő szelleme kísérti Károlyt?

Saját fia és menye "elveszi előle a fényt", emiatt Károly herceg egyre idegesebben szemléli a fiatalok amerikai körútját. Egyesek szerint ugyanúgy háttérbe szorult, mint Diana mellett.

Kate Middleton és húga, Pippa - stílusérzék: csillagos ötös! képgaléria

2011.07.20 09:29ma.hu

Egyre féltékenyebben figyeli fia és menye ténykedését Károly walesi herceg - állítja Phil Dampier királyi krónikás, aki szerint a brit trónörököst valósággal háttérbe szorítják a népszerű fiatalok. A helyzeten a jelenleg is zajló észak-amerikai körút csak tovább ront, mivel Vilmos herceget és Katalin hercegnőt mindenütt nagy ovációval fogadják, láthatóan imádják őket az emberek, míg Károly két évvel ezelőtti körútja ezt meg sem közelítette feleségével, Camillával.

Katalin Kanadában (Fotó: Egotastic - A galériához KATT a képre!)

Dampier szerint a legnagyobb gondot az jelentheti, hogy Károly most úgy érzi, pontosan úgy szorul árnyékba, mint annak idején Diana fénye mögött. A média egyértelműen az ifjú párra irányítja figyelmét, népszerűségben pedig Károly egyszerűen labdába sem rúghat mellettük.

"Az embereket alig érdekli, mit mond a környezetvédelmről vagy az építészetről, ha ugyanazon a napon Kate egy új ruhában jelenik meg" - fogalmaz Dampier. "A királynő írországi útja és az arról szóló szalagcímek ugyancsak háttérbe szorítják az ő munkáját." - tette hozzá.

Egyes udvari pletykák szerint a helyzet még ennél is súlyosabb, hisz a túlzott médiafigyelem, illetve Károly féltékenysége tönkreteheti a boldog házasságot és feszültségeket szíthat a királyi családban.

A Sunday Mirrors jelentése szerint az első számú trónörökösnek jó oka van aggódni amiatt, hogy William és Kate népszerűsége miatt ő kiszorul a partvonalra. Ezzel ugyanazt éli most át, mint évekkel ezelőtt Diana hercegnő mellett, az ő fénye ugyancsak Károlyt szorította ki és a királyi családban komoly gondokat okozott a jelenség.

A királyi krónikás ezért azt javasolta, hogy a médiának nem kellene annyit foglalkoznia az ifjú párral, inkább engedni kellene, hogy éljék az életüket - arra azonban nem tért ki, hogy miközben a hivatalos kötelezettségeiket teljesítik, hogyan lehet mellőzni az eseményről szóló beszámolót. Ugyanígy azt sem mondta meg, hogyan lehet az embereket rávenni, hogy ne legyenek kíváncsibbak Vilmosra és Katalinra, mint az öröklési sorban előttük álló Károlyra és Camillára.

Még több hír Katalin hercegnőről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.