Címlapon jelent meg a fotó az 50 éves hercegnőről

Hoppá: Együtt sétált Katalin hercegnő és Diana!

Kegyeletteljes gesztusnak szánták, ám a néhai Diana hercegnő rajongói mégis inkább felháborodtak az egyik magazin címlapján, ahol "feltámasztották" az 50 éve született uralkodót.

Diana utolsó nyilvános pillanatai képgaléria

2011.06.29 12:29ma.hu

Felháborodott rajongók ezrei mondták vissza a Newsweek című magazinra szóló előfizetésüket, miután az eheti szám címlapján Diana hercegnőről jelent meg egy fotó - csakhogy úgy, mintha a brit királyi ház egyik kedvenc alakja még ma is élne. Ha pedig ez nem lenne elég, a lap egy hosszas fejtegetést közölt Tina Brown főszerkesztő jóvoltából, amelyben a hölgy azzal a gondolattal játszott el, hogy vajon ha Lady Di nem halt volna meg 1997-ben, akkor mi minden történt volna vele az elmúlt 14 évben és hogyan élne most.

Brown nem először foglalkozik a néhai hercegnővel, 2007-ben már kiadott egy pletykakötetet róla, így bizton állíthatjuk, hogy alaposan utánanézett a dolgoknak. Ám némely feltételezés rendkívül sérti a rajongók lelkivilágát, a számítógépes technikával "korosított" Diana némiképp ráncosabb arcát pedig egyenesen kegyeletsértőnek titulálták.

Pedig annyira nem is ráncolták össze a vonásait, amennyire egy 50 éves nőtől várható lenne - a főszerkesztőnő szerint ennek az az oka, hogy Diana kihasználná a mostanában oly divatos botoxkezelés előnyeit, feszes karját pedig a rendszeres edzéseknek köszönhetné.

Az elmúlt 14 évben legalább kétszer újra megházasodott volna, az egyik férje európai lett volna, a másikkal pedig Amerikában mondta volna ki a boldogító igent. Ám egyik férje sem Dodi Al-Fayed lett volna, akivel azon a tragikus éjszakán közösen vesztette életét, hamar túlnőtt volna ugyanis a milliárdos fiatalember megbízhatatlan egyéniségén.

Ekkor ment volna férjhez egy szupergazdag New York-i fiatalemberhez, aki minden szükséges "játékszert" biztosíthatott volna neki: repülőgépet, magánszigetet, biztonságot. 40 éves korára viszont ráunt volna az ifjakkal űzött játékokra és az érett férfiak felé fordult volna figyelme, például valamelyik jól menő éjszakai talkshow házigazdájához vagy egy világméretű üzletlánc tulajdonosához.

A Newsweek címlapja (A galériában Diana utolsó nyilvános pillanatai - KATT!

Rekordösszegű kártérítéseket akaszthatott volna le a róla megjelenő bulvárhírek miatt, amely összeg természetesen nem őt, hanem a rákos gyermekek gyógyításával foglalkozó egyik kórházban kötött volna ki.

Ugyanakkor a Diana utolsó napjaira jellemző paranoia tovább erősödött volna, miszerint az újságírók lehallgatják telefonjait és betörnek privát szférájáha - ami újabb kártérítésekre adhat alapot. A politikából sem maradt volna ki a walesi hercegnő, megtámadta volna Tony Blairt a tengerentúli béketeremtő missziókban elmulasztott lépésekért, és feltárta volna a választási ciklusok alatt zajló belső viszályokat, leleplezve ezzel a ravaszkodókat.

Bátyjának, Earl Spencernek pedig sosem lett volna képes megbocsátani, hogy nem állt mellé, amikor házassága összeomlásakor a leginkább szüksége lett volna rá, ugyanakkor anyjával rendezte volna a kapcsolatát.

Tina Brown szerint Diana egy idő után már nem találta volna annyira fárasztónak Károly herceget, sőt, új feleségével, Camillával kifejezetten jó viszonyban lennének. Figyelmét amúgy is sokkal jobban lekötötték volna a rivális nők, semmint exférje új nejére pazarolja energiáját.

Fia választottjával, Katalinnal elégedett lenne, bár biztosan megpróbálta volna néhány trükkel próbára tenni, de örülne a boldogságuknak. Legfeljebb egy árnyalatnyit lenne csak irigy rá, amiért annak idején ő sokat szenvedett, míg Katalin hercegnőnek csak a jó dolgokból jutott, és gyaníthatóan a Middleton-család nem nemesi származását is kikezdte volna.

Lady Diana ha élne, pénteken ünnepelné 50. születésnapját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.