Vilmos és Katalin egy termékenységi klinikán járt

Kínos: Lombikbébit akar a brit trónörökös-pár?

Súlyos teherként nehezedik Katalin hercegnő vállára a teherbeesés feladata, miután férje is és apósa is pontosan 9 hónappal az esküvő után látta meg a világot. Lehet, hogy ezért mentek egy termékenységi klinikára?

Katalin hercegnő Blackford Lake-be látogatott képgaléria

2011.07.14 12:29ma.hu

Szigorúan titkos látogatást tett amerikai körútja során egy Los Angeles-i termékenységi klinikán Vilmos herceg és Katalin hercegnő, amiből a helyi sajtó azonnal azt a következtetést vonta le, miszerint a brit trónörökös-pár lombikbébivel próbálkozna.

A hír már csak azért is aggasztó, mert néhány nappal az esküvő előtt Katalin anyósa, Camilla hercegnő azt kezdte terjeszteni, hogy egy korábbi betegség szövődményeként az ifjú feleség nem tud teherbe esni. Az amerikai Globe magazin arra is felhívta a figyelmet, hogy mind Vilmos, mind pedig az apja, Károly herceg pontosan 9 hónappal a szüleik házasságkötése után jött világra, ami egyértelmű nyomást jelent Katalin számára is.

Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Az azonnali terhesség már-már elvárásnak számít a királyi házban, és már az angolok is kezdenek aggódni, hogy az április 29-i frigy óta hiába telt el 2,5 hónap, a gyermekáldásnak még mindig semmi jele.

Persze miért ne iktathatott volna be egy ilyen látogatást az amerikai úton a hercegi pár, csakhogy valószínűleg nem titokban keresték volna fel a klinikát, ha nem lenne mögötte komolyabb ok. "Ha Kate nem lesz terhes a következő 9 hónapban, egy 200 éves brit hagyományt szakít meg" - jelentette ki Andrew Morton, a királyi ház életrajzírója.

A fentiek ismeretében tehát nagyon is hihető, hogy az ifjú házasok kénytelenek lesznek a lombikprogramhoz folyamodni, igaz, azt még találgatni sem érdemes, hogy a közvélemény - és főleg a Katalint nem igazán szívlelő Camilla - hogyan reagál majd arra, ha a legkisebb herceg vagy hercegnő nem természetes úton fogan meg.

Még több hír Katalin hercegnőről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.