Az anyakirálynő is jóváhagyta a tervet

Könnyen szétszakíthatják Vilmos herceget és Kate Middletont!

A királyi házban áldásukat adták arra a bélyegtervre, amelyen a hamarosan összeházasodó Vilmos herceg és Kate Middleton eljegyzési fotója látható - de van egy kis bibi vele.

2011.04.06 15:29ma.hu; MTI

Egy csendes-óceáni szigetországban, Niuéban annyira tisztelik a hamarosan házasságot kötő Vilmos herceget és menyasszonyát, Kate Middletont, hogy bélyeget adtak ki az ifjú pár eljegyzési fotójával díszítve. A bélyeghez hozzájárulást kértek és kaptak államfőjüktől, a brit anyakirálynőtől is.

Csakhogy a bélyeg körül van egy egészen kis probléma: felmerült, hogy Erzsébet királyné vajon pont arra a tervre bólintott-e rá, ami végül megvalósult a bélyegből?

Ennek ugyanis értéke elvileg 5,80 dollár, ám középen egy perforált rész segítségével el lehet választani egy 2,40-es és egy 3,40-es darabra - ha esetleg valakinek kevesebbe kerül a postadíja. Így tehát az Új-Zélandon nyomtatott bélyegnek köszönhetően tulajdonképp szétszakítható az ifjú pár és örökre elválasztható.

Igaz, a kibocsátó posta vezérigazgatója erre kevés esélyt lát, szerinte a bélyeget inkább a gyűjtők fogják megvenni, nekik pedig eszük ágában sem lesz megrongálni a különleges darabot.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.