Közepesen hosszú tincsekkel is kezdhetünk bármit

Képek - Ideális frizurák vállig érő hajhoz!

Ez az a hajhosszúság, amibe gyakran nem merünk belevágatni, nehogy elrontsák, de már unjuk is a formáját - ha egy kicsit rövidebb, vagy hosszabb lenne...Lássuk, milyen fazonok állnak legjobban ehhez a hosszúsághoz?

Szépség - Ideális, trendi frizurák vállig érő hajhoz 2012 tavaszára képgaléria

2012.01.25 15:55ma.hu

A közepesen hosszú tincseket viselő nők közül sokan vannak úgy vele, nem szeretnék a hajhosszot megnyirbálni, de kezdeni sem tudnak mit vele - egyszerűen megunták.

Képekért KATT ide! - Fotó: becomegorgeous.com

Úgy érzik, túlságosan sok változatos frizura nem születhet belőle. Pedig tévednek.

A középhosszú haj is lehet nagyon trendi! Íme néhány ötlet vállig érő hajra. Itt az ideje kiválasztani egy szuper, könnyen kezelhető frizurát, amelyet kevés időráfordítással minden nap trendivé varázsolhatunk.

Lehet hangsúlyozni a vágást, a haj szerkezetét, formáját - kinek mi áll a legjobban. Vegyünk néhány tippet a galériából!

Ha elegáns, ha sportos fazonra vágyunk, találunk köztük megfelelőt. Olykor elég csak egy stílusos frufrut vágatni, és az egész arc megváltozik.

A sima fürtök birtokosainál sokszor beválik a göndörítés, a göndöreknél a simítás, de ha igazán tartós frizurára vágyunk, olyat válasszuk, ami nem szorul állandó karbantartásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.