Csak egy kis habarás és curry kell hozzá

Kóstoljunk bele: a póréfőzelék kedvencünk lehet

Újítsunk be vele: curry-vel és tejszínes habarással készül a póréfőzelék, burgonya vagy tészta köret helyett válasszunk bátran!

2012.01.10 06:29ma.hu

Kevés sóval, tejszínes habarással és curryvel készül az ízletes póréhagyma-főzelék. Érdemes kipróbálni, még az is lehet, hogy kedvenc köreteink közé kerülhet!

A főzéshez előkészített póréhagymákat nem túl vékonyra szeljük. Előkészítjük a vajat, sót, curryt, tejszínt, lisztet.

A póréhagymát egy kevés felhevített vajon, gyengén sózva egy kissé átforgatjuk, majd lefedve, mérsékelt tűzön puhára pároljuk.

Közben egy kevés curryvel fűszerezzük. Ha puha, tejszínes habarással besűrítjük és felfőzzük (szükség szerint ízesíthető még).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.