Gyorsan kész a paradicsomos-túrós mártás

Könnyű és finom töltelék bármilyen tésztához!

Nincs időnk hosszadalmasabb ebédkészítésre? Főzzünk meg egy tésztát és készítsünk hozzá paradicsomos-túrós mártást!

2011.12.29 06:29ma.hu

Íme egy kifejezetten "vészhelyzetekre" való mártás, amelyet bármilyen kifőtt tésztához gyorsan hozzákeverhetünk.

Természetesen máshoz, vagy magában is nyugodtan ehetjük, különösen ha nagy túrórajongók vagyunk...

25 dekagramm áttört túrót összekeverünk 40 dkg felaprított, meghámozott paradicsommal és 2 gerezd zúzott fokhagymával.

Alacsony hőmérsékleten simára keverjük, majd hozzáadunk maréknyi friss bazsalikomot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.