Maria megbocsátott Schwarzeneggernek?

Már nem akar elválni a megcsalt Terminátorné

Fél éve még nagyon elszánt volt, most azonban úgy tűnik, mégis hajlandó egy második esélyt adni férjének Maria Shriver és visszavonta a válópert. Az ünnepeket is meghitten, családi körben töltötték.

2011.12.28 15:29ma.hu

Január első napjaiban, kormányzói megbízatása után néhány nappal Arnold Schwarzenegger súlyos vallomással állt a felesége elé: csaknem másfél évtizeddel ezelőtt viszonya volt a házvezetőnőjükkel, és annak legkisebb fia, a 14 éves Joseph valójában tőle van. A bejelentés különösen érzékenyen érintette a megcsalt feleséget, hisz csak öt nap különbség volt Mildred Baena szülése és Schwarzenegger legkisebb törvényes gyermeke, Christopher születése között.

A félrelépést képtelen volt megbocsátani, bárhogy könyörgött neki az egykori Terminátor. Első lépésként nagy sebesen elköltözött közös otthonukból, majd júliusban hivatalosan is elindította a válási procedúrát. Addigra már az új házát is kinézte nem túl messze Arnie-val közös házuktól, hogy a gyerekek továbbra is mindkét szülőjük jelenlétét élvezhessék, de nagyon úgy tűnt, ők már együtt semmit nem fognak csinálni.

Fotó: Bakersfield


Most azonban valami különös hang azt súgta Maria Shrivernek, leginkább isteni szikrának lehetne mondani, hogy mélyen hívő katolikusként a válás nem is annyira fér bele az életébe, és adnia kell még egy esélyt a megtévedt férjének, akivel 25 évet töltöttek együtt boldogságban.

Emellett bizonyára az is sokat nyomott a latban, hogy a 64 éves színész annyira kétségbeesetten szeretné visszahódítani feleségét, hogy újra elkezdett neki udvarolni, ezzel pedig kapcsolatuk harmatos időszakát idézte vissza. Állítólag számtalan olyan gesztust tett az elmúlt egy évben, amellyel fokról fokra olvasztotta fel Maria ellenállását.

Egyes beszámolók szerint már a karácsonyt is együtt töltötték, és ezúttal nem a gyerekeket használták ürügyként a közös programhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.