Ejnye, Arnie, mondtuk, hogy ne füstölögj!

Schwarzenegger megszívta, és ebből még nagy szívás lehet!

Csúnyán megszívhatja Schwarzenegger, hogy megszívta, mármint a szivart, nem is akárhol: a salzburgi nemzetközi repülőtéren. Pedig az efféle helyeken már hosszú ideje tilos a dohányzás.

Szép pár: Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver képgaléria

2011.08.10 09:29ma.hu

Rájár a rúd mostanában Arnold Schwarzeneggerre: nem elég, hogy neje nem bocsátotta meg neki a 14 évvel ezelőtti félrelépését és már a válóperes papírokat is beadta, most a hatóságok is rászálltak. A régi-új színész és exkormányfő ugyanis néhány hete, amikor Ausztriába látogatott, megszegte a helyi törvényeket, és ennek most komoly következményei lehetnek.

Fotó: Bakersfield (A galériában Schwarzenegger és felesége)

Schwarzi Salzburgban a nemzetközi repülőtéren nem tudott parancsolni az ösztöneinek, és míg a járata indulására várt, rágyújtott egy szivarra. Pontosabban egyes hírek szerint rágyújtott, ugyanakkor menedzsere felhívta a figyelmet, hogy az árulkodó lesifotón nyoma sincs füstnek, azt meg egyetlen törvény sem tiltja, hogy valaki egy nem meggyújtott szivarral a szájában üldögéljen.

Az esetet tovább bonyolítja, hogy Ausztriának és az Egyesült Államoknak nincs egymással jogsegélyegyezményük, ami annyit jelent, hogy még ha sikerül is bebizonyítani, hogy a sztár törvényt szegett, akkor sem köteles büntetést fizetnie, akár szét is tépheti a hivatalos felszólítást, és ennyiben marad az ügy - fejtette ki Josef Goldberger hatósági referens az osztrák állami televízióban.

Ellentmondanak viszont a menedzser elméletének azok a sajtóhíresztelések, melyek szerint Schwarzit mégiscsak megbüntették, ráadásul mindjárt kétszer is: egyszer Grazban, egyszer pedig a már említett Salzburgban rúgott ki a hámból, mindkétszer 200 eurója bánta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.