Súlyos szörfbalesetéből lassanként gyógyul

Schwarzenegger fia túl van a veszélyen

Súlyos sérülésekkel szállították egy héttel korábban kórházba Christophert, de a 13 éves fiú szervezete a vártnál jobban regenerálódik, a remények szerint hamarosan hazaengedik.

2011.07.26 12:41ma.hu
Schwarzenegger 2 fiával, Patrickkal és Christopherrel (Fotó: JustJared)

Túl van a nehezén Arnold Schwarzenegger legkisebb fia, Christopher, aki hétvégén szenvedett súlyos szörfbalesetet egy malibui strandon. A 13 éves fiút egy hatalmas hullám sodorta el, amelynek következtében a gyerek több csontja eltört és összeesett a tüdeje.

"Köszönjük a Christophernek küldött támogatásokat" - írta az egykori Terminátor a Twitteren. "Ez nagyon sokat jelent nekem és neki is. Már sokkal jobban van és hamarosan újra teljes lendülettel lehet velünk."

Schwarzenegger és felesége, Maria Shriver a baleset után közös közleményben tudatták a rajongókkal a baleset hírét, hozzátéve, hogy bíznak a teljes gyógyulásában. A házaspárt a szerencsétlenség átmenetileg összehozta, bár már ez sem akadályozhatja meg küszöbön lévő válásukat, amelyet az asszony nyújtott be Schwarzenegger hűtlensége miatt.

Amint arról a ma.hu is részletesen beszámolt, a színész és politikus januárban, kaliforniai kormányzói posztja lejárta után vallotta be feleségének, hogy 14 évvel ezelőtt félrelépett a spanyol származású házvezetőnővel, akinek egy fia is született tőle - Joseph Baena 5 nap eltéréssel egyforma korú Christopherrel.

Maria ezek után hallani sem akart a békülésről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.