A gyerekek miatt nem akar messzire költözni

Elválik, de mégis Schwarzenegger közelében marad Maria

Tízmillió dolláros házat készül vásárolni Maria Shriver, de meglepő módon nem szaladt az állam túlsó végéig, csak néhány utcányira költözik híres férjétől - állítólag a gyerekek miatt.

Szép pár: Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver képgaléria

2011.07.08 15:29ma.hu

A szerződést még nem írták alá, de az már biztos, hogy Maria Shriver egy olyan házat nézett ki magának, ami egészen közel van Arnold Schwarzenegger házához - elmondása szerint azért, mert a négy közös gyermek érdekében szeretné, ha a lehetőségekhez mérten baráti maradna köztük a kapcsolat és a két lány és két fiú minél gyakrabban találkozhatna apjával.

A Los Angeles-i Brentwood kerületben kinézett ingatlan csupán egy utcányira van egykori közös otthonuktól és 10 millió dollárt kóstál az irányára.

Elgyötörten... (Fotó: Babble - A galériában egy letűnt, szebb élet képei)

Az 55 éves, többszörösen kitüntetett írónő idén februárban költözött el férjétől, miután kiderült, hogy több mint 14 évvel ezelőtt az egykori Terminátor megcsalta őt a házvezetőnővel, Mildred Baenával és viszonyukból egy kisfiú is született, Joseph. A sors fintora, hogy a gyermek mindössze öt nappal később született, mint Schwarzenegger negyedik törvényes fia, Christopher.

Rajtuk kívül a kormányzói széket újra a színészettel felváltó sztárnak még három gyermeke van: Katherine (21 éves), Christina (19) és Patrick (17).

"Nagyon békés válást szeretnének és nem vonják be a médiát" - árulta el egy, a házaspárhoz közeli informátor. "Arnold szeretné megmutatni a gyermekeinek, hogy felelősséget vállal a tetteiért."

Maria, aki július 1-jén adta be a válóperes papírokat a bíróságra, a házasság alatt felhalmozódott vagyon 50 százalékára jogosult a kaliforniai törvények szerint - bár korábban felmerült, hogy egy esetleges házassági szerződés erről akár másképp is rendelkezhet, de a híres páros nem jelezte, hogy létezik-e ilyen és annak mi a tartalma.

Az írónőként is híres feleség közben azt fontolgatja, hogy következő könyvében a házasságának és válásának történetét fogja megírni, amire máris minden idők legnagyobb, 15 millió dolláros kiadói ajánlatát kapta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.