Napra pontosan tudja Arnie a félrelépés dátumát

Schwarzenegger biztos magában: "Nincs szükség DNS-tesztre"

NS-teszt nélkül is teljesen nyilvánvaló, hogy Joseph Baena biológiai apja Arnold Schwarzenegger - ezt a törvénytelen gyermek nagybátyja jelentette ki, reagálva a kételkedők vádjaira.

Tényleg hasonlít Schwarzeneggerre a fiúcska? képgaléria

2011.06.02 13:05ma.hu

Pert fontolgat Arnold Schwarzenegger és saját exneje ellen Rogelio Baena, mivel több mint 10 éven át abban a tévhitben tartották, hogy a most 13 éves Joseph az ő fia. Ráadásul könnyen lehet, hogy okirathamisításért is felelnie kell a Terminátor egykori házvezetőnőjének, mivel tudatosan hamis nevet diktált be a gyermek születésekor az apával kapcsolatban.

Ezek után persze joggal merül fel a kérdés, hogy valóban Schwarzeneggertől van-e a gyermek, nem lehetséges, hogy mégiscsak az akkor még házasságban élő páros törvényes gyermeke a kamaszodó kisfiú?

Fotó: Bakersfield

Jorge Pena, a kisfiú nagybátyja szerint ez kizárt, és ezt a családi emlékekre hivatkozva alá is tudja támasztani. A 28 éves rokon többek közt bevallotta, hogy a kisfiú szinte bálványozta Arnoldot, de a házvezetőnő családjának többi tagjával is mindig nagylelkűen viselkedett a sztár.

Az érzés pedig kölcsönös volt. "Joe állandóan a Terminátor 2-t nézte, imádta azt a filmet!" - árulta el a nagybácsi, hozzátéve, hogy a kisfiú akkoriban még nem is sejthette, hogy igazából az apukáját nézi.

"Gyakran vitt el minket is nyaralni, ha elutaztak valahová, és előfordult, hogy viccelődtünk, akár az apja is lehetne a színész, olyan jól megvannak egymással és annyira hasonlítanak. De akkor még nem sejthettük, hogy tényleg így van. Valószínűleg az anyja már beszélt neki az igazságról, de csak a botrány kirobbanása után - egészen addig Joe-nak fogalma sem volt róla, hogy nem az az apja, akit ő annak gondol."

Így aztán nem is csoda, hogy Schwarzenegger sosem kért DNS-tesztet, anélkül is elfogadta Mildred Baena állítását, miszerint a gyermek tőle van. Ráadásul mint mondta, egyetlen alkalommal feküdtek csak le egymással, nagyon pontosan emlékszik arra a napra, és azokban a hetekben Rogelio nem is volt az országban - tehát kizárt, hogy a kis Joe törvényes gyermek legyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.