Kiderült, melyik alkalmazottal lépett félre Arnie

Már nem titok többé: Íme, ő Schwarzenegger szeretője!

Eleinte titokban akarták tartani, de végül mégiscsak a sajtó tudomására jutott, hogy ki volt az a háztartási alkalmazott, akivel Schwarzenegger félrelépett 10 éve és aki miatt most véget ért a házassága.

Tényleg hasonlít Schwarzeneggerre a fiúcska? képgaléria

2011.05.19 09:38ma.hu

Eredetileg a gyermek érdekében titkolni akarták, de az itt-ott elszórt információk alapján nem volt nehéz kideríteni, ki volt az a háztartási alkalmazott, akivel Arnold Schwarzenegger tíz évvel ezelőtt megcsalta a feleségét. A félrelépést a volt kaliforniai kormányzó csak néhány hete vallotta be nejének, Maria Shrivernek, akit nem hatott meg, hogy már régen történt az eset, azonnal kiadta az útját hűtlen urának.

A szeretőről eddig csak azt lehetett tudni, hogy 20 éven át szolgált a családnál, és év elején vonult nyugdíjba - de vajon hány olyan alkalmazottja volt a színésznek, akire illik ez a leírás, nőből van, és még szült is nagyjából 10 éve? Nem csoda, ha a sajtó villámgyorsan az asszony nyomára bukkant és leleplezte őt.

Mildred Baena (Fotó: Facebook - További képekhez KATT!)


Mildred Baena négy gyermeket nevel: Schwarzenegger fián kívül másik két fia és egy lánya is van, akiknek állítólag tényleg az akkori férje a biológiai apjuk. A kisfiú születési anyakönyvében is Rogelio Baena szerepel az "apa" rovatban, és talán soha nem is derült volna ki a tiltott viszony, ha Arnie-ban nem szólal meg a lelkiismeret és nem vall be mindent a feleségének.

Az 50 éves asszony heti 1200 dollárt kapott házvezetőként, januárban pedig egy igen barátságos "végkielégítéssel" távozott a házból. A Terminátor csak ezt követően vallott színt a sok évvel ezelőtti kalandról.

Érdekesség, hogy miközben eddig 10 évesnek mondták a fiúcska korát, újabb hírek szerint lehet, hogy valójában a történet még régebbre nyúlik vissza: a gyermek a legfrissebb jelentések szerint már 14 éves. Márpedig ha ez igaz, akkor az újabb tőrdöfés a már így is megsebzett Maria Shrivernek: a házaspár legkisebb fia 13 éves - vagyis szinte egyidőben volt terhes a két nő!

Schwarzeneggernek négy törvényes gyermeke van: Katherine (21 év), Christina (19), Patrick (17) és Christopher (13). A botrány kirobbanásakor azt nyilatkozta, megérti és megérdemli az iránta érzett dühöt és csalódást minden barátja és családtagja részéről.

A spanyol származású Mildred egy Los Angelestől több órányira lévő városban él négy gyermekével egy 4 szobás, medencés házban. A fiáról az internetre feltöltött fotókhoz a legtöbben olyan megjegyzéseket írtak: "Szakasztott az apja!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.