Nem tudja a politikus-színész, hogy hogyan tovább

Válni készülnek? Különköltözött Arnold Schwarzenegger és felesége

Lehet, hogy csak átmeneti szünet lesz, de az sem kizárt, hogy Arnold Schwarzenegger házassága az utolsókat rúgja. A politikától újra a filmezéshez visszatért sztár különköltözött Maria Shrivertől.

2011.05.10 12:29MTI

Arnold Schwarzenegger színész-politikus és neje - a néhai John Fitzgerald Kennedy elnök unokahúga - helyi idő szerint hétfő este Los Angelesben arról tájékoztatták közleményükben a nyilvánosságot, hogy különválnak, amíg nem dől el kapcsolatuk jövője.

A volt kaliforniai kormányzó és felesége, Maria Shriver közölte, hogy az elmúlt időszak nagy személyes és szakmai átalakulást jelentett mindkettejük számára. Hosszas gondolkodás után, együtt hozták meg a döntést.

A közlemény nem tesz említést arról, hogy elválnak, csak arról tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy ezentúl külön élnek egymástól, de együtt gondoskodnak négy gyermekükről.

Fotó: Bakersfield

Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül Maria Shrivert.

Az egykori testépítő világbajnok és hollywoodi csillag két cikluson át volt Kalifornia kormányzója. Négy hónapja távozott tisztségéből, és bejelentette, hogy ismét forgatni kíván.

A házasság megromlásáról szóló hírek már Schwarzenegger hivatali idejének vége felé felröppentek. A különválás bejelentésével az is ismertté vált, hogy Maria Shriver kiköltözik a család brentwoodi villájából.

A pár úgy fogalmazott, életük nagy változásokon megy át mind személyes, mind pedig szakmai téren, és arra kérték a nyilvánosságot, tartsák tiszteletben magánéletüket.

A republikánusokat erősítő színész és a "tősgyökeres" demokratának számító Shriver házasságkötését nagy érdeklődés kísérte annak idején. A menyegzőt a Kennedy család Hyannis Port-i birtokán tartották.

Schwarzenegger és a televíziós riporterként dolgozó Shriver nyolc évvel az esküvő előtt ismerték meg egymást. Férje kormányzói évei alatt Maria Shriver feladta újságírói pályáját, az utóbbi években az Alzheimer-kór elleni küzdelemmel foglalkozott. A házasságot korábban a színész állítólagos molesztálási ügyei rázták meg, de a feleség kitartott férje mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.