A kormányzó egyelőre hallgat...

Botrány - Brigitte Nielsen: Velem csalta Schwarzenegger a párját

Nem csoda, hogy megszólalni sem mer a kaliforniai kormányzó - Egykori filmbéli partnere, a dögös szőkeség ugyanis nem mindennapi dologról számolt be önéletrajzi könyvében!

Szép pár: Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver képgaléria

2009.11.02 13:20ma.hu

Annak idején jó kapcsolatot ápolt egymással Brigitte Nielsen és Arnold Schwarzenegger. Valószínű azonban, hogy ennek mostantól vége...

Az egykori dögös szőkeség ugyanis könyvet írt életéről, és nem hagyta ki a pikánsabb történetekből Arnoldot sem, akivel a Vörös Szonja című alkotásban szerepelt együtt.

Schwarzenegger a feleségével

Nielsen elárulta, hogy Schwarzenegger, aki ekkoriban már jelenlegi neje, Maria Shriver vőlegénye volt, többször is megcsalta a párját vele.

Azt sem rejtette véka alá, hogy együttléteik bizony igen vadak voltak, de az indok sem rossz: valahogy muszáj volt levezetniük a munka során felgyülemlett feszültséget!...

A Terminátor sztárja és Kalifornia kormányzója mindeddig nem szólt hozzá Brigitte Nielsen kínos állításához. Persze alaposan meg is kell gondolnia...

Arnold Schwarzenegger 1986 májusában, egy évvel a Vörös Szonja forgatása után vezette oltár elé a televíziós Maria Shriver-t.

Négy gyermekük született: Katherine Eunice 1989-ben, két évvel később Christina Maria Aurelia, 1993-ban Patrick Arnold és négy évre rá érkezett a legifjabb Schwarzenegger-csemete, Christopher Sargent.

Schwarzenegger üdvözölte a magyarokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.