Kalifornia kormányzója visszatér a filmvilágba!

Arnold Schwarzenegger újra forgat!

Kalifornia kormányzója, a színészből lett politikus ismét szerepet vállal egy filmben, méghozzá Sylvester Stallone művében, a The Expendables-ben.

2009.02.20 19:20ma.hu

Az Ain't It Cool News már számos örömteli filmes hírt kürtölt napvilággá, és nincs ez másként ma sem: a megbízható füleseiről elhíresült site Arnold Schwarzenegger filmes visszatéréséről számol be. 

Schwarzenegger már alá is írta szerződését, így biztosan láthatjuk majd Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren és Forest Whitaker oldalán a 2010-re várható akciófilmben

A legújabb hírek szerint még szerepelni fog a filmben Mickey Rourke, Ben Kingsley, Eric Roberts és Sandra Bullock is. A WENN hírügynökség értesülései szerint Arnold Schwarzenegger a The Expandablesben saját magát fogja alakítani. 

Az egykori színészt egyébként 2003-ban választották meg Kalifornia kormányzójává, és azóta csak egy apró szerepet vállalt a 2004-es 80 nap alatt a Föld körül című kalandfilmben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.