Szomszédja újabb titkokat leplezett le

Dagad a botrány: Még két zabigyerek Schwarzeneggernél?

Tovább gyűrűzik a botrány a politikai pályát is megjárt filmsztár körül, miután egyik szomszédja bejelentette: további két gyerekről tud, a házvezetőnőtől született fiúcskán kívül.

Tényleg hasonlít Schwarzeneggerre a fiúcska? képgaléria

2011.05.25 09:39ma.hu

Jó hangosat szólt, amikor kirobbant Arnold Schwarzenegger titka, de van, aki azt mondja, hogy még ennél is több meglepetést tartogat a politikát megjárt filmsztár élete. Jane Seymour, a színész szomszédja legalábbis teljes bizonyossággal állítja, hogy nemcsak a házvezetőnő szült gyermeket az egykori Terminátornak.

A 60 éves színésznő, aki sok időt töltött a házaspárral és rendszeresen együtt fordult meg velük egy-egy hivatalos eseményen is, azt mondta a The Sun című hetilapnak, hogy "legalább még két gyermekről tud", akiknek Schwarzie az apja.

Maria Shriver, aki 25 éve ment feleségül a színészhez, januárban szembesült férje hűtlenségével, nem sokkal azután, hogy Arnold megbízatása lejárt Kalifornia kormányzójaként. Az asszony szinte azonnal csomagolt és különköltözött férjétől, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy mi áll a hirtelen szakítás hátterében.

Mildred Baena (Fotó: Facebook - További képekhez KATT!)


"Egyáltalán nem lepett meg a házaspár különköltözése" - jelentette ki Jane Seymour. "Egyértelmű volt, hogy azelőtt beszéltek a félrelépésről, mielőtt valaki más kürtölte volna világgá a híreket. De amit én tudok, még sokakat meg fog lepni." - állítja a 60 éves színésznő.

A mostanában csak Sperminátorként emlegetett színész először 10 évről beszélt, ám időközben bebizonyosodott, hogy a család egykori házvezetőnője - aki csak idén januárban ment nyugdíjba - 14 évvel ezelőtt Schwarzeneggertől szült egy kisfiút. A gyermeknek fogalma sem volt, hogy a színész a biológiai apja, bár azt tudta, hogy sokszor kap ajándékot Arnie-tól.

A most 50 éves Mildred Baenának azóta nyoma veszett, legalábbis a sajtó elől sikeresen el tudott bújni gyermekével együtt. A kisfiú egyébként mindössze öt nappal később született meg, mint Schwarzenegger negyedik törvényes fia, Cristopher!

Időközben azonban egy másik nő is jelentkezett a színésznél, hogy ügyvédei segítségével DNS-tesztet csináltasson 8 éves lányánál, akit állítólag egy futó kaland során szintén Arnold nemzett.

Maria Shriver már felbérelt egy sztárügyvédet a válás lebonyolítására: Laura Wasser segítségével 246 millió fontot (74 milliárd forint) ütheti a markát, a házassági szerződés ellenére.

Ez az összeg négyszerese annak, mint amit Elin Nordegren vágott zsebre Tiger Woods golfbajnokkal lezajlott válását követően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.