Mentené a házasságát a Terminátor

Schwarzenegger könyörgőre fogta: Maria, fogadj vissza!

Maria Shriver már a válóperes papírokat rakosgatja, Schwarzenegger viszont megbánta a 14 évvel ezelőtti félrelépését és valósággal könyörög a feleségének, mentsék meg házasságukat.

Szép pár: Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver képgaléria

2011.05.31 09:33ma.hu

Arnold Schwarzenegger szinte könyörgött Maria Shrivernek, amikor néhány napja megtudta, hogy az asszony a válópert fontolgatja - állítja egy nem hivatalos hírforrás. Márpedig Ian Halperin sokat tudhat a házaspárról, hisz ő írta meg a terminátor-szenátor életéről szóló The Governator című életrajzi könyvet.

Igaz, ebben magának a színésznek nem sok szó jutott, de a szerző nyilván minden részletnek alaposan utánanézett és bizalmas információkhoz is hozzájuthatott a szomszédok által - miért épp most tévedne?

Az író az MSN Extra híroldalnak a következőket mondta: "Ő [Schwarzenegger] tényleg könnyezett. Tudja, mit rontott el és térden állva könyörgött felesége bocsánatáért és egy utolsó esélyért. Többször felhívta Mariát, hogy bocsásson meg neki."

Arnold Schwarzenegger (Fotó: Bakersfield - További képek a galériában)

A házaspár januárban költözött szét, nem sokkal azután, hogy Arnie kormányzói megbízatása lejárt Kaliforniában és visszatért a művészvilágba. Ekkor vallotta be feleségének, hogy 14 évvel ezelőtt titkos viszonyt folytatott a házvezetőnőjükkel, Mildred Baenával, ráadásul a félrelépésből gyermek is született.

A sors furcsa fintora, hogy Baena fia mindössze 5 nappal fiatalabb, mint Schwarzenegger legkisebb gyermeke, Christopher.

A hír hallatán Maria Shriver érthető módon azonnal összecsomagolt és négy gyermekével együtt elköltözött a Los Angeles-i villából. A könyörgések viszont úgy tűnik, egyelőre hatástalanok, Maria a 25 együtt töltött év ellenére sem akar folytatást, képtelen megbízni férjében, akinek már házasságuk elején is sok energiájába telt meggyőzni akkor még ifjú asszonykáját, hogy nincsenek mellékutak az életében.

Ez a bizalom omlott porrá, amikor januárban a híresség mindent bevallott.

A becsapott asszony egyébként néhány napja Bonóval, a U2 énekesével ebédelt együtt, de bevallásuk szerint semmi nincs közöttük, évek óta jóbarátok, semmi többet nem kell feltételezni. "Maria csak tanácsot akart kérni, Bono pedig segített túllépni a megrázkódtatáson, amit Arnold megcsalása okozott" - jelentette ki Ian Halperin.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.